Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Lobkowicz míří do TOP českých restaurací jako hlavní partner Grand Restaurant Festivalu

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Lobkowicz míří do TOP českých restaurací jako hlavní partner Grand Restaurant Festivalu

[čtvrtek, 15. leden 2015]

Pivovary Lobkowicz se staly se svou širokou nabídkou piv ze sedmi regionálních pivovarů partnerem letošního VI. ročníku Grand Restaurant Festivalu. Tato celorepubliková akce, která se koná v 85 nejlepších a nejzajímavějších restauracích z Maurerova výběru, potrvá od 15. ledna až do konce února.

Doba, kdy v restauraci stačilo nabídnout jednu či dvě značky, a to většinou pouze jednoho druhu piva, již pomalu začíná být minulostí. Lidé mají zkrátka rádi různorodost a Pivovary Lobkowicz jim rozhodně mají co nabídnout. „Účastí na Grand Restaurant Festivalu chceme všem gastronautům dokázat, že objevování nových chutí může představovat nevšední zážitek, který by si rozhodně neměli nechat ujít. Párování skvělých jídel a ušlechtilých vín se bere jako samozřejmost. My si myslíme, že stejně dobře jako víno může posloužit i pivo, a to především díky jeho chuťové rozmanitosti. A to platí o to více, pokud se jedná o řemeslně vyráběné pivo nejvyšší kvality, za kterým stojím um našich sládků,“ říká Michal Kuřec, pivní sommeliér skupiny Pivovary Lobkowicz.

Někteří z návštěvníků Grand Restaurant Festivalu se mohli již s nabídkou Pivovarů Lobkowicz setkat osobně například na květnovém Prague Food Festivalu 2014. Lidé zde měli šanci ochutnat širokou škálu tradičních řemeslně vyráběných piv. „Mnoho kladných ohlasů, které jsme na tato piva od návštěvníků obdrželi, nás přimělo prohloubit naše partnerství se špičkovými českými restauracemi. Zúčastnili jsme se slavnostního galavečera v rámci ocenění nejlepších restaurací podle Maurerova výběru Grand Restaurant 2015. K vybraným pokrmům od TOP 10 českých restaurací bylo možné ochutnat piva hned 6 pivních stylů, které naše pivovary vaří, a reakce byly velmi kladné“ doplňuje Michal Kuřec.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI