Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Basketbalistky navštívily pivovar Dudák

Co se píše o pivovarech a pivu


Basketbalistky navštívily pivovar Dudák

[úterý, 25. listopad 2014]

Strakonické basketbalistky z klubu Sev-en navštívily pivovar DUDÁK. V nově otevřené degustovně se setkaly se svými nejvěrnějšími fanoušky.

Jeden basketbalově-dudácký příběh je u konce. Další může začít. V pondělí 25. listopadu navštívily basketbalistky strakonického klubu Sev-en měšťanský pivovar DUDÁK a v místní, nově otevřené degustační místnosti se setkaly s těmi nejvěrnějšími fanoušky.

Byl to krásný večer. Nevynechám žádný domácí zápas a chodím do haly již několik let. Bylo příjemné si s děvčaty popovídat a vidět je jinak, než ve zpocených dresech v tělocvičně,“ řekl Ladislav Hradecký, který na setkání přišel i s vnukem.

V září se ředitel pivovaru DUDÁK Jaroslav Tůma a trenér basketbalistek Ivan Beneš vsadili o výsledek dvou zápasů. Trenér prohrál a musel i se svými hráčkami jeden den pomáhat přímo v pivovaru. Setkání s fanoušky uspořádal pivovar DUDÁK za dobře odvedenou práci.

Pro nás fanoušky, to byl opravdový zážitek. Dokonce jsem se mohl vyfotit s Raven Berry. Vidět i ostatní hráčky jako třeba Edita Šujanová nebo Marissa Kastanek. K tomu jsem si dal svého oblíbeného Klostermanna. Pro fandu strakonického basketbalu to bylo příjemné,“ doplnil další z fanoušků Josef Hůda z Černětic u Volyně.

Pro pivovar DUDÁK bylo ctí uspořádat takové setkání. „Strakonické basketbalistky patří k těm nejlepším u nás. Jsme rádi, že jim můžeme pomáhat,“ uvedl Jaroslav Tůma, ředitel pivovaru DUDÁK, který děvčatům pivo osobně čepoval.

Trenér basketbalistek Ivan Beneš v pondělí prodloužil svým svěřenkyním večerku. Měl ale jednu podmínku. V devět hodin ráno se všechny musely hlásit na tréninku.

Všechny holky dorazily v pořádku a trénovaly s ještě větší chutí, než bývá zvykem,“ usmíval se Ivan Beneš. „Večerní procházka DUDÁKEM jim prospěla. Utužili jsme kolektiv u výborného pivečka,“ uzavřel.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI