Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen připravil ke 20. narozeninám Rock for People speciální dárek: festivalovou jedenáctku.

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen připravil ke 20. narozeninám Rock for People speciální dárek: festivalovou jedenáctku.

[pondělí, 30. červen 2014]

Ve dnech 3. až 5. července 2014 se uskuteční již dvacátý ročník Rock for People, nejznámnějšího hudebního festivalu konaného v České republice. Jeho návštěvníci mu k jeho narozeninám budou moci připít speciálním pivem, připraveným Staropramenem, generálním partnerem festivalu, pouze pro tuto příležitost. Půjde o nefiltrovanou, nepasterizovanou Staropramen 11°. Celkem pak bude pro návštěvníky připraveno 6 druhů piv, dva druhy beermixů, Sládkova limonáda a poprvé také čepovaný cider. Kvalitu piva bude opět hodnotit a kontrolovat pivní policista. Letos poprvé své služby Staropramen zaměřil také na vozíčkáře, kterým připravil koncept Festivaly bez zábran, a který pomůže zvýšit komfort hednikepovaným lidem.

Gratulantů budou mít pořadatelé festivalu letos jistě dost. Připojuje se k nim i generální partner Staropramen, který speciálně pro letošní ročník připravil extra várku ležáku Staropramen 11°. „Staropramen 11° byla v posledních dvou ročnících nejoblíběnější druh piva na festivalu. Proto jsme se rozhodli ji návštěvníkům nabídnout jinak - nefiltrovanou, nepasterizovanou. Je to náš dárek k letošnímu kulatému výročí jednoho z nejvýznamnějších festivalů u nás,“ uvedl k novince Michal Šlechta, manažer značky Staropramen. Toto festivalové pivo návštěvníci festivalu dostanou ve Staropramen hospodě čepované do skla.

Co se pivního servisu i nabídky týká, výčepní místa letos doplní prostorné zahrádky se slunečníky, kde se budou čepovat další tři druhy smíchovských ležáků - Staropramen Granát, Nefiltrovaný a Ležák. K dostání bude také čepovaný Staropramen Světlý či Nealko. A nebude chybět velké množství míst k sezení v několika velkých pivních stanech,“ doplňuje informace Jan Vošta, event&sponzoring manažer společnosti Pivovary Staropramen.

Nejpřísnějšími hodnotiteli kvality i míry piva jsou každý rok desetitisíce návštěvníků festivalu. Dozor nad co nejkvalitnějším servisem piva si proto i letos podrží expert na degustaci pivovaru Staropramen Jan Špaček, jemuž bude pomáhat profesionální tým servismanů z firmy Thermotechnika. „Honza bude jako každý rok v areálu festivalu kontrolovat teplotu, míru a chuť čepovaných značek,“ říká k náplni práce svého kolegy Vošta.

Protože Staropramen letos rozšířil své portfolio o stále populárnější cider z nabídky své mateřské společnosti, na Rock for People si odbude premiéru Carling Cherry Cider v točené podobě u Evropa 2/ Vestax stage. Každý, kdo bude hledat osvěžení či schlazení by si toto místo neměl nechat ujít.

Na festivalu se návštěvníci i letos mohou těšit na Cool zónu – prostor s nabídkou pivních mixů z portfolia Staropramen Cool s čepovaným Cool Grepem a Cool Třešní v plechu. Ty jistě přijdou vhod třeba po návštěvě kurtu na plážový volejbal nebo badminton kousek od runwaye. K dostání bude také nealkoholická sladová Sládkova Limonáda, která bude k dostání na většině Staropramen pointů.

Velkou novinkou Staropramenu letos bude i projekt „Festivaly bez zábran“, který navazuje na interní projekt společnosti Staropramen „Sbírej víčka, postavíme….“ a jehož cílem je usnadnit pohyb tělesně postižených fanoušků letních festivalů po samotném areálu a nabídnout jim větší komfort, co se zázemí týká. Proto pro ně Staropramen připraví vyvýšenou platformu s nájezdovou rampou pro kvalitnější zážitek z hudebních vystoupení a dále v rámci areálu položí přechodové pásy, které vyrovnají terén a zpřístupní některé hůře dostupné části areálu hudebního festivalu. Vyšší bude počet speciálních, bezbariérových toalet. „Vozíčkářům také nabídneme jim uzpůsobené zázemí například v podobě snížených barů. Toto zázemí bude i jakýmsi „meeting pointem“ pro vozíčkáře a jejich doprovod, navíc s vlastním programem, který je samozřejmě určen i pro běžné návštěvníky festivalu,“ upřesnila Jana Bártová, manažerka odpověnostních projektů společnosti Pivovary Staropramen.

Zapojit se do projektu „Festivaly bez zábran“ budou moci i sami návštěvníci, pokud do označených sběrných boxů odevzdají plastové uzávěry z PET lahví (například festivalových vod) nebo kovové zátky. Ty se budou vybírat v označeném stanu u 24-hodinové zóny i v hlavním stanovém městečku. Každé víčko pomáhá!

„Mít dobrého a silného partnera je pro pořadatele velmi důležité. Na Staropramenu oceňujeme jak kontinuitu hudebního konceptu a partnerství s námi, tak také to, že každý rok přijde s nějakou novinkou, která přináší přidanou hodnotu návštěvníkům. Nefiltrovaná jedenáctka nebo posílení bezbariérovosti festivalu jsou jedny z příkladů,“ řekl k partnerství se Staropramenem ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI