Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Královédvorský pivovar Tambor nabízí zájemcům exkurze

Co se píše o pivovarech a pivu


Královédvorský pivovar Tambor nabízí zájemcům exkurze

[pondělí, 19. květen 2014]

Královédvorský pivovar Tambor opět umožní zájemcům exkurze ve svém provozu. V posledních měsících se tu z provozních důvodů exkurze nekonaly. Ke změně názoru vedla řada žádostí a zájem o možnost, provoz pivovaru si prohlédnout. „Prohlídky za účasti sládka, jsou určeny pro předem přihlášené skupiny od 5 do 15 osob. Součástí prohlídky je také ochutnávka v naší Pivovarské prodejně,“ vysvětlil majitel pivovaru Nasik Kiriakovský. V prodejně je možné si zakoupit lahvové pivo nebo propagační předměty. A samozřejmě si i posedět u našeho čepovaného Tambora.

S tím, jak stále roste počet lidí, pro které není pivo jen nápoj bez tváře, ale zajímají se o to, jak a z čeho vzniká, jsou exkurze zajímavým zážitkem. V případě Královédvorského pivovaru Tambor se jedná o nový moderní provoz, kde se vaří tradiční české pivo. Náš pivovar vám nabídne možnost nahlédnout za pomyslnou oponu úžasného divadla, kterým vaření piva bezesporu je.

Objednat si prohlídku bude možné od pondělí do pátku, v čase od 9 do 17 hodin. V době letních prázdnin připravujeme, po dohodě, rozšíření i o soboty a neděle.

Délka prohlídky je 45 minut. Cena pro jednu dospělou osobu, včetně ochutnávky, bude činit 130 korun, vstupné pro děti do 15let bude 70 korun . Rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti do 15 let je stanoveno na 330 korun. Cena pro pětičlennou skupinu důchodců je stanovena na 550 korun.

Bližší informace a objednávky můžete zasílat na mail: machek@pivo-tambor.cz, tel 499 621 176.

Královédvorský pivovar Tambor nabízí zájemcům exkurze[p539]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI