Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nejen stánky s pivem, ale i nepřetržitá zábava

Co se píše o pivovarech a pivu


Nejen stánky s pivem, ale i nepřetržitá zábava

[úterý, 13. květen 2014]

Královéhradecké pivobraní odstartuje první červnovou sobotu, tj. 7. 6. 2014. Na co se můžete těšit?

Zhruba 50 pivních speciálů a prémiových piv od malých i velkých pivovarů, dostatek stánků s občerstvením pro malé i velké, ukázky řemesel a prodej výrobků. V neposlední řadě i atrakce pro děti i dospělé.

Pro návštěvníky Královéhradeckého pivobraní jsme připravili 2 pódia. Na obou je připraven bohatý hudební program u kterého se rozhodně nebudete nudit.“ Říká programový a technický manažer Jiří Hendrych.

A co patří mezi největší taháky? Kapela Děda Mládek Illegal Band, We on the Moon, Teplá buchta a další.

Kompletní program jsme už zveřejnili na našich webových stránkách i na Facebooku. Ohlasy na pozvané kapely jsou pozitivní a svou účast přislíbili fanoušci jednotlivých interpretů nejen z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Máme informace, že přijedou příznivci našeho festivalu i z Prahy a jiných koutů republiky.“ Tak hodnotí zájem prezident Královéhradeckého pivobraní Ing. Vítězslav Janků.

Vše se bude odehrávat v prostoru před koupalištěm Flošna, takže místa pro návštěvníky bude dost a dost.

Pokud nám vyjde počasí, bude možné z areálu odběhnout a osvěžit se právě na koupališti Flošna a poté se opět vrátit do víru zábavy na tomto jedinečném pivním festivalu v Hradci Králové.“ Říká Jan Konvalinka, vedoucí Koupaliště Flošna.

Repertoár kapel, které budou vystupovat na Královéhradeckém pivobraní, je multižánrovým průřezem. Na své si přijdou opravdu všichni návštěvníci. V rozmezí 10.00 až 22.00 h si ani trochu neoddechnete. Vše je potřeba vidět a hlavně slyšet.

Průvodcem celého festivalu je známý moderátor z rádia Evropa 2 Pavel Cejnar. Ten v době „hudebního ticha“ bude sršit vtipem a polechtá bránice všem, kteří budou na doslech.

Další známou osobností, která nás všechny jistě pobaví svým svérázným humorem, je známý bavič Josef Alois Náhlovský. Ten přijede a zahraje se svou kapelou „Kozí bobky“. Josef Alois Náhlovský je i hlasem, který namlouval upoutávku do rádií. Nenechte si tento gejzír zábavy, ochutnávek i občerstvení ujít a přijďte v sobotu 7. června 2014 od 10,00 hodin na Královéhradecké pivobraní.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI