Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar a Richard Krajčo s kapelou Kryštof spojí síly a chystají společné projekty

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar a Richard Krajčo s kapelou Kryštof spojí síly a chystají společné projekty

[pondělí, 14. duben 2014]

Pivovar Ostravar se v minulých dnech dohodl na úzké spolupráci s 37letých zpěvákem a hercem Richardem Krajčem a jeho kapelou Kryštof. Příznivci ostravského piva se tak mohou například těšit, že Richard Krajčo svými nápady osvěží blížící se Slavností pivovaru Ostravar nebo, že si budou moci vychutnat své oblíbené pivo na některém z Kryštof kempů. Obě strany věří, že budou do budoucna přicházet s dalšími nápady, které obohatí kulturní život regionu.

Na vzájemné spolupráci se obě strany dohodly během úspěšného jarního klubového turné kapely Kryštof, které pivovar Ostravar podpořil. Jeho pivo doprovázelo kapelu po českých a moravských městech.

Během turné jsme zjistili, že máme na spoustu věcí stejný názor,“ vysvětluje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková. „Nabídli jsme proto Richardovi, zda by se nechtěl podílet na dalším rozvoji naší značky. Richard s naší nabídkou souhlasil, a to je skvělé.

Ze strany Ostravaru to je zajímavá nabídka. Ostravský pivovar je tradičním reprezentantem našeho regionu a já i všichni kluci v kapele jsme se nikdy netajili svým vztahem k Ostravě,“ říká Richard Krajčo. Podle Krajča ho s Ostravarem spojuje, že oba pochází z jednoho kraje a že oba pracují podobným stylem.

Nikdy nejde o to zaplnit éter spoustou skladeb za každou cenu. Musíte lidem nabídnout opravdovou kvalitu. Vždycky totiž poznají , jestli děláte věci poctivě a naplno. V tom si s Ostravarem rozumíme,“ dodává Krajčo.

Roman Richter, vrchní sládek pivovaru Ostravar Richarda Krajča doplňuje: ”Ke kvalitní hudbě výborné pivo určitě patří. A naše pivo Ostravar jím jednoznačně je! Vždyť o jeho kvalitu dbáme už 116 let. Díky použití tradiční technologie výroby jeho chuť dokonale vystihuje charakter tohoto regionu.

Nové partnerství zaznamenají příznivci sympatického zpěváka i ostravského piva poprvé ve druhé polovině dubna, kdy se v regionu objeví velkoplošné plakáty. „Bude na nich napsáno to, co od nás naši fanoušci mohou očekávat,“ říká manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková. „Tedy „Víc dávat než brát“, „Zažít víc než víc“, a podobně.

Další projekt, do které se Krajčo zapojí, budou nadcházející Slavnosti pivovaru Ostravar. Jedná se o tradiční svátek piva a hudby, který se letos uskuteční již počtrnácté.

Richard se stane součástí našeho přípravného týmu, protože je nejen skvělý hudebník, ale i velmi kreativní tvůrce s neotřelými nápady. Toho bychom chtěli na Slavnostech využít a náš tradiční scénář obohatit o nové prvky,“ uvádí Zuzana Cieciotková.

Jednou z věcí, která je na Slavnostech zajímavá, je, že Ostravar vytahuje nahoru mladé talentované kapely. Mohli jste tady vidět Tomáše Kluse dávno před tím, než se stal slavným, Martina Chodúra, Fíhu a další dnes již velmi známé interprety. Na to bych určitě rád navázal a postavil speciální stage pro mladé talentované lidi,“ přemýšlí Richard Krajčo. „Další nápady a novinky musím ještě probrat s lidmi z Ostravaru.

Ostravar zase na oplátku podpoří letní kempy kapely Kryštof. „Bude to takový kousek Ostravy, který si budeme brát v létě po republice s sebou,“ směje se Richard Krajčo. Zástupce pivovaru těší , že jejich značka bude součástí open air festivalu, který je plně v režii přední české kapely, a kterým chce kapela podle svých slov vybočit ze zaběhlého pojetí podobných akcí. Kryštof kempy se odehrají na sedmi místech v Čechách i na Moravě a nabídnou návštěvníkům řadu hudebních i nehudebních zážitků. Více na:www.krystofkemp.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI