Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Druhý ročník Pivního diskoplesu se koná již tuto sobotu

Co se píše o pivovarech a pivu


Druhý ročník Pivního diskoplesu se koná již tuto sobotu

[středa, 22. leden 2014]

V KD Vltava se 25. ledna 2014 od 19:30 hod. uskuteční druhý ročník Pivního diskoplesu. Historicky první ročník této akce proběhl loni 19. ledna a kvůli značnému ohlasu se pořadatelé rozhodli Pivní diskoples zopakovat. Druhý Pivní diskoples nabídne návštěvníkům velmi široký sortiment piva, pivní koktejly a také občerstvení ve formě teplých i studených pokrmů vhodných k pivu. V nabídce bude asi 25 druhů piva z České republiky i ze zahraničí. Hrát bude DJ Petr Klein a jeho hosté, DJ Vašek a živě vystoupí kapela CITY CB (BAND). Nebude chybět vystoupení Školy orientálního tance Samyah.

Myslíme si, že pivo je nápoj, který se na diskotéku nebo na ples velmi dobře hodí. Pro návštěvníky připravujeme mimořádně širokou nabídku pivních chutí, včetně několika českých čepovaných pivních lahůdek a řady zahraničních specialit. Nabídku doplní zajímavé pivní koktejly a pokrmy vhodné k pivu. S podobně širokou nabídkou piva se na společenské akci v našem městě mohou lidé setkat jen velmi zřídka,“ říká Petr Samec, tiskový mluvčí Pivního diskoplesu.

Ze sortimentu čepovaného piva zvláště upozorňujeme na:

Budweiser Budvar světlý ležák – prémiový světlý ležák, který se vyváží do 65 států. Vaří se tradiční českou technologií z hlávkového žateckého chmele, moravského sladu a hlubinné artéské vody. Vyrábí Budějovický Budvar, n. p.

Dudák světlý speciál – speciální pivo o stupňovitosti 15,2o vařené ze speciálních sladů a žateckého chmele. Vyrábí Měšťanský pivovar Strakonice, a.s.

Flekovský ležák 13 – nefiltrované tmavé pivo vařené ze čtyř druhů sladu. Vyrábí se již 150 let v pražském pivovaru U Fleků.

K11 – polotmavý nefiltrovaný a nepasterovaný ležák o stupňovitosti 11o. Vaří se ze dvou druhů sladu, což mu dodává typickou jantarovou až granátovou barvu. Vyrábí 1. českobudějovický minipivovar Kněžínek.

Oldgott Barique - polotmavý nefiltrovaný ležák, který kvasí v dubových sudech. Má stupňovitost 13° a obsahuje 5,2% alkoholu. Vyrábí pražský minipivovar U Medvídků.

Občerstvení k pivu bude nabízeno na velmi příznivé ceny od 15,- do 50,- Kč. V nabídce bude dršťková polévka, grilovaná vepřová krkovice, konfitované koleno, šmytec, sekaná a opečená klobása.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v pokladně KD Vltava a v Music Center, Nám. Přemysla Otakara II č. 10. Rezervace jsou možné i na telefonech 728 566 222 a 724 086 185. Vstupné k sezení 150,- Kč, k stání 100,- Kč.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

našinec

středa, 22. leden 2014
16:04

Prosím o sdělení, kde se nachází KD Vltava pro asi neznalé lidi z ČR. Děkuji.


napsal(a): našinec [Odpovědět]

jiri.kana

středa, 22. leden 2014
16:18

jiri.kana

to našinec:KD Vltava se nachází na sídlišti Vltava, nejlépe je dosažitelný ze zastávky MHD "Vltava střed" (asi tak minuta až dvě chůze). 48°59'25.259"N, 14°27'18.630"E


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI