Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěbořský pivovar nově povede Jaroslav Soukal

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěbořský pivovar nově povede Jaroslav Soukal

[čtvrtek, 26. září 2013]

Po čtyřech letech mění Pivovar Chotěboř své vedení. Dosavadního šéfa pivovaru Richarda Moravce střídá ve funkci Jaroslav Soukal. Moravec, jenž stál u startu chotěbořského pivovaru i řady ocenění, které pivovar v uplynulých letech získal, odchází po vzájemné dohodě.

Čtyřicetiletý Soukal má v pivovarnictví sedmnáctiletou praxi, působil přitom nejen v Česku, ale i v zahraničí. V posledním roce pracoval jako projektový manažer ve společnosti ROSS Holding, kde měl na starosti řízení projektů dodávek pivovarů do zahraničí či podporu obchodní činnosti a marketing Pivovaru Chotěboř.

Možnost vést Pivovar Chotěboř, který vznikl na zelené louce a získal si během několika let skvělou pověst, je pro mě dalším krokem v kariéře. Cením si možnosti dále se podílet na budování a rozvoji značky, která díky kvalitě a chuti získala mnoho prestižních pivovarských ocenění a přerostla hranice regionu,“ říká Jaroslav Soukal, který má v plánu rozšířit distribuci nejen do zbývajících tuzemských regionů, zamýšlí také výrazněji zvýšit export do zemí Evropské unie.

Jednoznačnou prioritou bude přitom i nadále důraz na kvalitu našeho nepasterizovaného piva. Stále budeme naslouchat našim zákazníkům a nabízet jim další pivní lahůdky a novinky,“ uvádí nový ředitel.

Ke svým sedmi nabízeným druhům piv (světlá desítka Originál, polotmavá jedenáctka Polo, nefiltrovaná jedenáctka Plus, světlá a tmavá dvanáctka Prémium, třináctiapůlstupňový Speciál a nealkoholický Patron) letos pivovar přidal i limetkový Freš, nápoj míchaný z piva. Díky tomu i přízni spotřebitelů Pivovar Chotěboř stále významně roste a nyní je schopen připravovat až 25 tisíc hektolitrů piva ročně.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI