Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast byl jednou z hvězd letošních Colours

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast byl jednou z hvězd letošních Colours

[středa, 24. červenec 2013]

Rekordní počet návštěvníků Colours v areálu Dolní oblast Vítkovice a přidruženého Festivalu v ulicích, jehož byl Radegast hlavním partnerem, vypilo během všech festivalových dní více než 240 000 piv. Návštěvníkům nabídnul 15 různých druhů piv, včetně letní novinky Radegast Letní Krýgl, a navýšil počet výčepních míst i stanů.

Skvělý program, nádherné počasí, ale taky široká nabídka piv, vyšší počet výčepních míst a kvalitní servis v oblasti čepování piva jsou důvodem rekordního množství vyčepovaného piva na letošních Colours. Velké oblibě se těšila letní novinka Radegast Letní Krýgl, která na pestrobarevný festival ideálně zapadla,“ řekl marketingový manažer značky Radegast Karel Kraus.

Nejvíce se vyčepovalo piva Radegast Originál - 128 678 půllitrů, následovaly varianty Radegast Premium a sezonní novinka Radegast Letní Krýgl. Pivo čepovalo více než 250 výčepních ze 122 kohoutů, a to nejen ze sudů, ale i ze 4 cisteren a 30 pivních tanků. O bezvadný chod výčepů a dostatek piva se staral tým 20 odborníků pivovaru.

Součástí doprovodného programu festivalu byla také zábavní zóna Radegast Adrenalin Park nebo klidová zóna KLEE-DECK, kde si mohli návštěvníci odpočinout a dovědět se více o odpovědné konzumaci alkoholu.

Radegast se stal po zásluze další velkou hvězdou festivalu. Návštěvníci ocenili hlavně dostatek výčepních míst a pestrou nabídku piv. Velký úspěch měl stylový Radegast Pub i praktická pivní mapa nebo viditelné označení pivní nabídky na stanech,“ řekl mluvčí festivalu Jiří Sedlák.

Na festivalu vystoupilo 60 zahraničních kapel z 29 zemí a 46 českých kapel. Na Radegast Czech stagi, nad kterou čtyři dny dohlížel bůh Radegast, zahráli například The Plastic People of the Universe, Umakart nebo Květy. Kromě hudby nabídnul festival také divadlo, filmy, diskuse a workshopy.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI