Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Olomoucký hokejista Jiří Ondrušek odpracoval v pivovaru prohranou sázku

Co se píše o pivovarech a pivu


Olomoucký hokejista Jiří Ondrušek odpracoval v pivovaru prohranou sázku

[pondělí, 20. květen 2013]

Olomoucký hokejista Jiří Ondrušek prožil se svým týmem vydařenou sezónu. V baráži sahal po postupu do extraligy, který však nakonec nevyšel. A tak přišel čas na to, aby olomoucký obránce naplnil sázku uzavřenou před play off s Michalem Kučerou, zástupcem Radegastu, který je partnerem HC Olomouc a hokejové extraligy. Jiří Ondrušek tak vyrazil do pivovaru Radegast v Nošovicích, aby umyl ležácký tank.

Sázka uzavřená před začátkem prvoligového play off zněla jasně. V případě postupu do extraligy vyrazí Michal Kučera uklidit šatnu a střídačku na olomoucký zimní stadion. V opačném případě čeká Jiřího Ondruška směna v Nošovicích a umytí ležáckého tanku.

Svému chlapskému závazku Jiří Ondrušek dostál. Po důkladné instruktáži se oblékl do pracovního oděvu, nasadil brýle a helmu a vyrazil k jednomu z více než 150 tanků, které v nošovickém sklepě mají. „Nebylo to vůbec jednoduché, ale to jsem ani nečekal. Snažil jsem se postupovat podle pokynů a udělat to co nejlépe. Tak snad jsem místním pivovarským i trochu pomohl,“ zhodnotil odpracovanou sázku Jiří Ondrušek.

Na splnění sázky dohlížel i Michal Kučera: „Rád bych Jiřímu poděkoval, že se k sázce postavil čelem a její naplnění vzal skutečně zodpovědně. Odvedl kus dobré práce. Přeju mu a celému týmu, aby se do extraligy probojoval již příští sezónu


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI