Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Brány pivovaru Ferdinand se otevřou návštěvníkům

Co se píše o pivovarech a pivu


Brány pivovaru Ferdinand se otevřou návštěvníkům

[čtvrtek, 16. květen 2013]

Benešovský pivovar Ferdinand připravil pro milovníky zlatavého moku na 31. května od 14 do 20 hodin den otevřených dveří s názvem Sváteční posezení u piva. Návštěvníci se mohou těšit nejen na prohlídku areálu či bohaté občerstvení, ale čeká na ně i doprovodný program, který potěší je i jejich ratolesti.

Prohlídky areálu pro skupinky o 15 lidech budou probíhat od 14 do 18 hodin, každých 30 minut. „Rozhodli jsme se nabídnout široké veřejnosti možnost nahlédnout do zákulisí přípravy piva a seznámit ji tak s tímto u nás nejoblíbenějším nápojem z trochu jiné stránky,“ poodhaluje sládek pivovaru Ferdinand Jaroslav Lebeda záměr akce.

Návštěvníci si budou moci vybrat i ze široké nabídky občerstvení. Z bohatého sortimentu pivovaru Ferdinand bude možné zakoupit všech šest speciálů či nealkoholické pivo, ale také ochutnat tamní limonádu z přírodních sirupů. Všechny druhy piva budou k dispozici i v kvasnicové nefiltrované formě s živými pivními kvasnicemi. Ti, kdo by si rádi odnesli některý ze zdejších produktů s sebou domů, si budou moci pořídit dárkové balení o 7 kusech. „Věříme, že z naší nabídky si vybere skutečně každý a naše skutečné pivo ocení sváteční pijani i fajnšmekři,“ dodává Lebeda.

Organizátoři nezapomněli ani na kulturní program. Odpoledne všem zpříjemní hudební produkce. Na památku příjemně stráveného odpoledne si mohou návštěvníci pořídit některý z četných upomínkových předmětů pivovaru.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI