Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Fanoušci bojkotovali Zlatopramen

Co se píše o pivovarech a pivu


Fanoušci bojkotovali Zlatopramen

[čtvrtek, 16. listopad 2006]

Kdo dnes bude Zlatopramen pít, na Boleslav může jít! Tento transparent vyvěsili fanoušci ústeckých hokejistů při zápase s Brnem. Dnes bojkot piva Zlatopramen, stálo níže.

O co tady jde? Boleslavský zimní stadion se od středy jmenuje Zlatopramen Arena. Přitom pivo Zlatopramen je produktem společnosti Drinks Union, která sídlí v Ústí. A právě Mladá Boleslav je úhlavním konkurentem Ústeckých Lvů v honbě za luxusní extraligou.

„Strašně mě to překvapilo. Měl jsem za to, že tenhle region chce bojovat o nejvyšší příčky, a najednou nám podporují rivala. Spíše by nám pomohlo, kdyby se naše hala jmenovala Zlatopramen,“ kroutil hlavou ústecký kapitán Milan Antoš. „Je to stejné, jako kdyby Skanska zaplatila halu v Třinci. To je nesmysl.“

Když běžel při komerčních přestávkách na velkoplošné obrazovce reklamní spot na Zlatopramen, provázel ho ohlušující pískot. „Tak nám ten Zlaťák nějak zhořknul,“ zaznělo o pauze i ve VIP salónku. „Myslím, že firmy v regionu by měly dávat peníze do regionu a ne největšímu konkurentovi. Dnes je demokracie, oni si můžou dělat, co chtějí, ale moc čestné to není,“ pronesl útočník Pavel Janků.

Oba soky tak spojuje partner, který jim významně finančně přispívá. „Zlatopramen mám spojený s Ústím a po zápase ho dokonce i piju. Jsem zklamaný,” hlesl Antoš. (MF Dnes)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI