Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Birell Citrón & Granátové jablko: chuťová paleta se rozšiřuje

Co se píše o pivovarech a pivu


Birell Citrón & Granátové jablko: chuťová paleta se rozšiřuje

[pondělí, 29. duben 2013]

Po loňském úspěchu Birellu Limetka & Malina přichází značka s další novinkou, tentokrát v provedení Citrón & Granátové jablko. I nová varianta nabízí spotřebitelům, kteří vyznávají a užívají si přirozeně aktivní zdravý životní styl, sladší ovocnou chuť, společně s osvěžujícím účinkem typickým pro všechny varianty Birellu. Birell Citrón & Granátové jablko je v prodeji od dubna 2013 v 0,5 litrových plechovkách.

Foto

Citrusové příchutě míchaných nápojů z piva jsou velmi oblíbené a tak i Birell využívá příležitosti a spotřebitelům představuje další novinku ze svého portfolia. Spojení citrónů a netradičního granátového jablka nabízí jedinečnou chuťovou kombinaci umožňující příjemné osvěžení.

Chceme nabídnout nejrůznější chuťové varianty, které osloví co nejvíce spotřebitelů. Ať už před nebo po nejrůznějších sportovních výkonech nebo na rodinném výletu. Díky bohaté paletě chutí je možné si Birell dopřát i ke každému typu zdravého jídla,“ uvedl Luděk Baumruk, marketingový manažer společnosti Plzeňský Prazdroj.

Ovocné novinky jsou určeny všem, kteří hledají lehké osvěžení, přičemž novinka Birell Citrón & Granátové jablko je ve srovnání s Limetkou & Malinou méně sladká. Birell Světlý i nadále oslovuje především příznivce pravé pivní chuti a typického pivního řízu. Birell Polotmavý doplňuje chuťovou paletu výraznou plnou chutí tmavého piva s tóny karamelu.

Stejně jako ostatní varianty, neobsahuje Birell Citrón & Granátové jablko konzervanty ani umělá barviva. Birell je díky nízkému kalorickému obsahu vhodný jako nápoj pro aktivní životní styl a je ideální volbou pro doplnění potřebných tekutin. Na trh je novinka uváděna v půllitrové plechovce.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI