Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Fotbalisté Sigmy vařili v Litovli pivo pro své fanoušky

Co se píše o pivovarech a pivu


Fotbalisté Sigmy vařili v Litovli pivo pro své fanoušky

[pátek, 22. březen 2013]

Z trenéra Sigmy Romana Pivarníka se dnes stal úspěšný pivovarník. Pod jeho a sládkovým vedením vařili v Litovli pivo pro své fanoušky nejzkušenější „plejeři“ Michal Ordoš, Aleš Škerle, Tomáš Janotka a Pavel Drexa.

Šlo o třináctku speciál jako symbol dalších šťastných zápasů a lze tedy očekávat, že se maximální nasazení promítne do každého doušku.

Chceme, aby pivo vynikalo plnou chutí, vyšší hořkostí a vysokou pitelností a sytě zlatou až jantarovou barvou. S takovým se pak nejlépe připíjí na vítězství. O modrém nebo zeleném pivu určitě neuvažujeme, toho se fanoušci obávat nemusí,“ vzkazuje Petr Kostelecký, sládek pivovaru Litovel. Ti si své pivo také sami pojmenují v rámci ankety, která poběží především na facebooku od dubna do konce května.

Od zítřka se sigmácké pivo přemístí z minivarny na otevřenou spilku, kde proběhne hlavní kvašení a poté poputuje na dvouměsíční dozrávání do ležáckého sklepa.

1. června bude připraveno na poslední ligový zápas Sigmy s Č. Budějovicemi na Andrově stadionu v Olomouci. Dva hl sigmáckého speciálu se tady budou čepovat zdarma jako poděkování fanouškům.

Vaření fotbalového piva se v Litovli stává tradicí. Loni tady speciálem připíjel se svým mužstvem na vítězství v Poháru trenér Petr Uličný.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI