Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo Klášter v nových přepravkách

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo Klášter v nových přepravkách

[pondělí, 3. prosinec 2012]

Z lahvové linky Pivovaru Klášter v těchto dnech sjíždějí nové přepravky na půllitrové lahvové pivo. Obměna přepravek si vyžádala investici v řádu milionů korun.

Nový design přepravek navazuje na grafickou změnu loga pivovaru i etiket lahvového piva. Inovovaný vzhled přepravek nyní přesně odpovídá vysoké kvalitě piva Klášter, kterou letos ocenily odborné poroty hned několika významných degustačních soutěží,“ uvedl obchodní ředitel Pivovaru Klášter Milan Sedláček.

Nové přepravky mají výraznou červenohnědou barvu. Dominuje jim modré logo Pivovaru Klášter a mnich s půllitrem piva, který je umístěn pod obloukem ve tvaru vstupní brány bývalého kláštera cisterciáků, která stojí v pivovaru dodnes. Pod logem pivovaru je nápis „nepasterizováno“ odkazující na šetrnou výrobu piva Klášter, díky které není nutné z piva odstraňovat mnohé látky, které jsou zdraví prospěšné a do piva přirozeně patří, což se pozitivně projevuje v jeho chuti. Rok 1570 pak odkazuje na rok založení pivovaru.

Na vývoji nového designu přepravek pivovar spolupracoval s renomovaným designovým studiem Fiala & Šebek, českým výrobcem plastových výlisků Alfa Plastik a italským výrobcem plastových fólií Donati.

Ve velmi krátké době by se nové přepravky měly objevit v regálech obchodů. Navíc jsme pro spotřebitele připravili soutěž o lákavé ceny,“ sdělil Sedláček.

Pivo Klášter v nových přepravkách   [p245]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI