Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vychutnejte si předvánoční čas se speciálními edicemi piva nebo jimi obdarujte své přátele

Co se píše o pivovarech a pivu


Vychutnejte si předvánoční čas se speciálními edicemi piva nebo jimi obdarujte své přátele

[neděle, 25. listopad 2012]

Také máte předvánoční čas spojený hlavně s úklidem, sháněním dárků na poslední chvíli a přeplněnými obchodními centry? Pokud hledáte způsob, jak si zpříjemnit dny příprav před nejkrásnějšími svátky v roce, a navíc si rádi pochutnáte na dobrém pivu, pak právě vás potěší speciální vánoční balení piv z regionálních pivovarů sdružených ve skupině Pivovary Lobkowicz. Navíc jimi můžete udělat radost svým blízkým, jsou totiž oblíbeným a přitom originálním dárkem.

Prvním ze speciálních vánočních balení je Zlatá edice pivních specialit, která obsahuje sedm různých piv z pěti regionálních pivovarů Čech a Moravy. Těšit se můžete na tmavý Granát z Černé Hory, speciály Telčský Zachariáš a Jihlavský Grand z Pivovaru Jihlava, Comenius z pivovaru v Uherském Brodě, polotmavé speciální pivo Démon z vysokochlumeckého pivovaru a v neposlední řadě také na piva Protivínský Granát a Prácheňská Perla z varny sládků v Protivíně.

Do Zlaté edice pivních specialit jsou navíc vkládány speciální poukázky do hospod, které vlastníka opravňují ke konzumaci dvou piv v rámci programu Cesta pivních znalců zdarma. Multipacky obsahující poukázku jsou viditelně označeny.

Speciální vánoční balení těchto sedmi piv od listopadu postupně začínají prodávat obchodní řetězce Interspar, Penny Market, Globus, Billa, Tesco, Terno, Albert hypermarket, Trefa, Kaufland, Norma a vybrané filiálky Jednoty. Cena se na trhu pohybuje okolo 100 Kč.

Dalším speciálním balením je Pivní adventní kalendář s dvaceti různými pivy ze sedmi českých a moravských regionálních pivovarů. Jeho princip je obdobný jako u čokoládových adventních kalendářů – na každý den od Mikuláše až po Štědrý den je pro jeho majitele připravena jedna láhev zlatavého moku.

Adventní kalendář obsahuje piva Vévoda a Démon z Pivovaru Vysoký Chlumec, Klášter Ležák a Klášter Premium z pivovaru v Klášteře Hradišti nad Jizerou, Rychtář Standard a Rychtář Premium z hlineckého Pivovaru Rychtář, Patriot, Premium a Kounic z uherskobrodského pivovaru, Šenkovní 10 a Ježek 11 z Pivovaru Jihlava, Kern, Granát, Sklepní, Páter a Ležák z jihomoravského Pivovaru Černá Hora a Platan 11, Schwarzenberg, Protivínský Granát a Lobkowicz Premium, které vaří sládci pivovaru v Protivíně.

V průběhu listopadu jej začaly prodávat například řetězce Norma, Globus, Billa, Albert hypermarket a vybrané filiálky Jednoty. Cena se na trhu pohybuje okolo 350 Kč.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI