Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nad výrobou piva Louny dohlíží zkušený pivovarník

Co se píše o pivovarech a pivu


Nad výrobou piva Louny dohlíží zkušený pivovarník

[středa, 16. květen 2007]

Nad výrobou všech druhů piva Louny nově dohlíží František Procházka, zkušený pivovarník, který v pivovaru Louny pracuje desítky let. Ředitel pivovaru Daniel Urban jej od dubna jmenoval podstarším pivovaru. „František Procházka je dlouholetý pracovník pivovaru Louny, ve kterém si prošel mnohé pozice. Jeho zkušenosti jsou zárukou, že cesta zlepšování kvality našich piv bude nadále pokračovat,“ komentoval jmenování Procházky ředitel pivovaru Louny.

Dvaapadesátiletý pivovarský harcovník strávil celý svůj profesní život v pivovaře Louny. „S pivovarem jsem prakticky srostlý a prošel s ním celý vývoj v posledních 35 letech. Na pivo Louny nedám dopustit,“ říká. V samotném pivovaru prošel velké množství pozic, naposledy pracoval jako sklepmistr.

Jak se dívá na vývoj kvality piva Louny v posledních měsících. „Vrátili jsme se k původním výrobním postupům, což našemu pivu chuťově výrazně prospělo. Posílili jsme lahodnost, výraznějším chmelením také hořkost a podpořili říz,“ uvedl Procházka.

Co by chtěl ve své nové funkci pivu Louny přinést? „Chtěl bych, aby Louny ještě posílily svou pozici domácího piva v regionech Louny, Most a Chomutov. Chci také, aby i nadále moji lidé k práci přistupovali s láskou. Jedině tak můžeme vařit skutečně kvalitní lahodné pivo, které budou zákazníci vyhledávat,“ dodal nový podsládek. (Tisková zpráva Driks Union)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI