Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zažijte neobyčejný večer s neobyčejným pivem

Co se píše o pivovarech a pivu


Zažijte neobyčejný večer s neobyčejným pivem

[úterý, 30. říjen 2012]

K podzimu patří chuť pečeného jehněčího, neuhlazenost divočiny nebo rafinovaně kořeněné zabijačkové produkty. V každém případě se jedná o jedinečné a díky sezonnosti i nevšední chuťové zážitky. Ideální je tedy doprovodit je i stejně výjimečným nápojem, který ocení nejen pivní znalci. Pivovar Staropramen pro tyto okamžiky nabízí příjemný ležák, Staropramen Nefiltrovaný, vyrobený z 34 procent pšeničného sladu a speciálně vybraných chmelů a špetky koriandru – koření, bez něhož by se příprava řady podzimních specialit neměla obejít.

Že správně vybrané víno podpoří chuť vybraných pokrmů je všeobecně známé. Ale víte, že to samé platí i v případě piva? Představte si víkendový den, jemuž poetiku dodává mlžný opar a barevné podzimní listí stromů. Vůně pečeného masa prostupuje celým domem a k dokonalosti okamžiku chybí už jen kvalitní pití. V tu chvíli nastává čas pro Staropramen s unikátní vůní a se silnou neuhlazenou chutí, díky podílu pšeničného sladu podpořenou příjemnou chlebovinkou.

Pivovar z pražského Smíchova nyní přichází se speciální nabídkou Staropramenu Nefiltrovaný, který se kromě jiného pyšní vítězstvím v soutěži Volba spotřebitelů v pivní kategorii. Speciální multipack se čtyřmi lahvemi piva a originální sklenicí bude od listopadu k dostání v obchodních řetězcích za 79 korun.

Originální „nefiltrovanou“ sklenici mohou získat i návštěvníci více než 500 hospod v České republice. Stačí pozvat tři přátele na Staropramen Nefiltrovaný a obdrží jejich vlastní „nefiltrovaný“ půllitr. Seznam hospod naleznete na www.staropramen.cz.

Staropramen Nefiltrovaný

Originální receptura smíchovských pivovarníků zahrnuje použití 34% pšeničného sladu, speciálně vybraných chmelů a špetku koriandru. Staropramen Nefiltrovaný má 5,0 % alkoholu a servírovat by se měl při 8-10˚C, kdy je dosaženo ideální vyváženosti všech jeho chuťových složek.

Staropramen Nefiltrovaný připravoval tým vrchního sládka pivovaru Zdeňka Luxe osm měsíců tak, aby jeho konzumentům poskytl nevšední chuťový zážitek.

Zajímá vás, jak Staropramen Nefiltrovaný chutná?

V průběhu října a listopadu zákazníci řetězců Globus, Tesco, Interspar a Albert Hypermarket získají příležitost v rámci Staropramen Nefiltrované ochutnávkové tour otestovat, jak chutná pravý nefiltrovaný zážitek a získat zajímavý dárek.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jiri.kana

středa, 31. říjen 2012
17:50

jiri.kana

"Staropramen Nefiltrovaný připravoval tým vrchního sládka pivovaru Zdeňka Luxe osm měsíců tak, aby jeho konzumentům poskytl nevšední chuťový zážitek."

Zážitek to byl vskutku nevšední...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI