Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní lázně Rožnov


Pivní lázně Rožnov

Pivní lázně Rožnov [p781]

Průvodce po pivních lázních ČR: 1. část

Pivní lázně se staly za poslední léta oblíbenou relaxací Čechů i zahraničních turistů. Není proto divu, že toto odvětví neustále roste a vznikají nová a nová zařízení. Pro vaši lepší orientaci v nabídce českých pivních lázní jsme pro vás ve spolupráci se zážitkovou agenturou ESENNCE.cz připravili seriál o jednotlivých pivních lázních. Agentura ESENNCE.cz nabízí poukazy na procedury a pobyty v 9 nejlepších pivních lázních České republiky.


Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm

Jako první si představíme Rožnovské pivní lázně, jedny z nejnavštěvovanějších pivních lázní v Česku. Rožnov pod Radhoštěm se nachází v srdci Valašska na břehu řeky Bečvy. Lázeňství má v Rožnově dlouhou tradici, světově známé klimatické lázně, kde se využívala žinčica (meziprodukt při výrobě ovčího mléka), zde byly v provozu do poloviny 20. století. Dnes je Rožnov pod Radhoštěm vyhledávané turistické centrum zejména pro své unikátní Valašské muzeum a vyhlášené pivní lázně Rožnov .

Pivní lázně Rožnov
Pivní lázně Rožnov

V Rožnovském pivovaru vaří piva Radhošť 10°, Rotschild 12°, Čert 12°, Žerotín 12° a speciály Armín Popper 16°, Rytíř Gutmann 16°, Rožnov 13° a „300 let“ 30° a také pivo medové a třešňové. Pro pivní koupele se používá speciální směs kvasnicového piva, do kterého se přidává směs bylin, Vincentka nebo sůl z Mrtvého moře. Koupel je téměř 40°C horká, aby se rozproudil krevní oběh a byl tak účinek lázně maximální.

Pivní lázně Rožnov
Pivní lázně Rožnov

Je možné si lázeň dopřát ve dvojici ve speciální dvouvaně, kam se pohodlně vejdou dvě dospělé osoby. Po celou dobu koupele je možné (a navíc doporučované) popíjet místní kvasnicový speciál a podpořit tak blahodárné účinky piva i zevnitř.

Co si v pivních lázních Rožnov můžete užít:

  • pivní koupele – vana pro 1 i 2 osoby
  • neomezená konzumace místního piva během procedur
  • aromaterapie v bylinné páře
  • masáž zad a šíje, masáž lávovými kameny
  • detoxikační zábal na lůžku
  • ubytování ve 4*hotelu
  • restaurace a pivovarská hospůdka
  • pro odvážné: interpretace aury, numerologie, očista čaker, astroterapie a další
Pivní lázně Rožnov
Pivní lázně Rožnov

Příště se můžete těšit na neméně oblíbené moravské pivní lázně ve Štramberku.


PR článek



[Pivní.info] [Zobrazeno 11409x] [11. květen 2013]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 3] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Jana

neděle, 12. květen 2013
20:55

Jana

Já už pivní lázně okusila vícekrát (poprvé v Chodové Plané, posléze párkrát v Harrachově) a je to vynikající věc. A možná jsem taky měla kliku, že žádné \\\"rušivé\\\" elementy jsem tam nikdy nezažila. Mohu jen doporučit.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

hroch

neděle, 12. květen 2013
19:56

hroch

to jiri.kana: Já jsem vyzkoušel jen jednou v Chodové Plané a musím říct, příjemné. Ale hlavně kvuli tomu, že jsme se ženou byli oba vnitřně naladěni a rušivé elemnety- skupinu holanďanů brali jako zpestření. Rozhodně velké pohody a soukromí si člověk neužije, vany oddělené paravanem a odpočívárna podobně jako na fotkách z Rožnova společná pro osm lidí. Co se týká efektu na pokožku, tak jsem to zkusil doma s chmelovým mlátem a zbytkem prokvašené mladiny s kvasinkami a bylo to účinější, ale rodina mě potom nenechala v klidu relaxovat, tak jsem si to tolik neužil.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

jiri.kana

sobota, 11. květen 2013
22:26

jiri.kana

Hmmm, podle fotek to vypadá, že lze od pivních lázní očekávat zejména orgasmus.

Pivní lázně jsou z obchodního hlediska asi dobrý nápad. Co se mne týče, nejsem cílová skupina. Připadá mi to naprosto nelákavé a nezajímavé. Resp. zajímavé jen jako fenomén.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI