Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


[úterý, ]

autor: : [permalink] [reaguj]


Diskuse byla uzavena!

Jarda

sobota, 27. únor 2010
13:37

Honza Svetpiva.cz
Ten tmavý ležák není špatný, příjemně mě překvapilo, že nejde tolik do sladka, ani taková ta zvláštní hořko-sladká chuť, co zůstává na patře, že není jako většina tmavých piv, ležáků i výčepních, spíš se blíží k řezaným. Nicméně typově to není moje krevní skupina. Ten světlý bych si přál trochu hutnější. Ale ta desítka Ale, ta je, to mě bude ještě dlouho mrzet, že jsem vzal jen jednu láhev na košt. A i cena je dobrá.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Honza Svetpiva.cz

sobota, 27. únor 2010
00:07

Honza Světpiva.cz

Pivo stocene do PET i lahvi sklenenych je u nas. Zkousime oboji, jen ty lahve sklenene je vetsi vopruz kvuli zatkovani. Praktictejsi a hlavne cenove vyhodnejsi je plast, i kdyz chapu, ze se to nekomu libit nemusi:)(vid Tome:))

Desitka Ale je novinka, kde se snazime udelat pivo na popijeni. Uvarila i min chmelene a verze a desitka ceskeho typu, hledame optimal.

sklenice mame na ruzne pivni styly(weizen, ejl,lezak, tmave a belgie) sam to moc nehrotim, dneska jsem degustoval vse co mi prislo pod ruku z male degustacnbi sklenicky na stopce.

Jinak diky za snahu o rozumne nezavisle hodnoceni. Ono napsat, ze to neni lezak, kdyz nekomu reknu, ze je to ejl - vid Marku:) - a hanet to jen kvuli tomu, ze s tim mam neco spolecneho...

web uz sice funguje, ale jeste ho musim poladit:)



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI