Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

duben 2016

Archiv novinek z blogu ambientního světa již od roku 2004.


Archiv duben 2016






Plzeňský Prazdroj změní majitele

[pátek, 29. duben 2016]


Český pivní festival 2016, který odstartuje v Praze na Letné už 12.května, prezentuje opravdový poklad České republiky, české pivo, ve společnosti výborného jídla.

Piva z desítek českých mikro, mini a středně velkých pivovarů jsou čepována výhradně do skla a je o ně velmi dobře pečováno. Pivní festivalové portfolio je doplněno o zastudena chmelenou tankovou festivalovou desítku a dvanáctku, uvařené speciálně u příležitosti Českého pivního festivalu 2016 v Královském pivovaru Krušovice. Kromě zlatavého moku ochutnáte česká vína, tradiční točené limonády a kávové speciality. Na festivalové zahrádce dokonce najdete i koktejlový bar.

Potěšit své chuťové pohárky můžete masnými výrobky přímo od řezníka, pečivem z pečlivě vybrané rodinné pekárny a suroviny, z kterých kuchaři jídla na festivalu připravují, jsou vždy čerstvé a v nejlepší kvalitě. Festivalové menu je tvořeno převážně tradiční českou kuchyní a servírováno na porcelán. V gurmánské rozmanitosti si každý den pochutnáte na mezinárodních delikatesách z Itálie, Španělska, Velké Británie nebo Ameriky. O víkendu do čtvrté hodiny odpolední probíhají pozdní snídaně, takzvané brunche.

Doprovodný festivalový program propojuje kulturu s gastronomií prostřednictvím hudebních vystoupení a workshopů s rozmanitou, převážně gastronomickou tématikou.






[Litovel] 09:19 [permalink] [reaguj]


















Pivní speciály. Zachrání hospody?

[úterý, 26. duben 2016]








Pivovar Zubr zakládá svůj fanklub

[neděle, 24. duben 2016]






[Litovel] 07:56 [permalink] [reaguj]







Je tu VEJR, který nabíjí tělo za použití patentovaného přípravku Brainer a přitom chutná jako pivo. Samozřejmě je to pivo bez alkoholu. Vejr nabízíme ve dvou provedeních: v čistě pivním a s příchutí jablka v nealkopivu.

Vyzkoušej Vejra - otevře ti oči!

foto

Zdroj: Facebook


[Litovel] 07:09 [permalink] [reaguj]


Strana 1 z 3 » »»
1 2 3

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI